Schip bergen

Direct hulp nodig? Bel:

Nr. 1 bergingsdienst

Heeft u een schip dat gezonken of gestrand is? In dat geval is het verstandig om direct een bergingsdienst in te schakelen. Het is gevaarlijk om een schip verwaarloosd achter te laten en ook kan het schade aan het milieu veroorzaken. Onze bergingsdienst is daarom snel ter plaatse om uw schip te lichten en veilig te bergen.

✓ Op locatie binnen 24 uur
✓ Landelijk bergingsbedrijf
✓ 25 jaar uw specialist

Offerte aanvragen

scheepssloperij klein

Schip ophalen en afvoeren

Geen enkel schip is te groot of klein voor ons. Ook voor schepen langer dan 10 meter kunt u onze ophaaldienst inschakelen. Wij zorgen ervoor dat het schip op een professionele manier wordt afgevoerd. We bergen het schip op onze scheepssloperij waar het eventueel direct gesloopt kan worden.

Bergingsdienst & bootsloperij

Wij hebben naast een professionele sloperij op het gebied van schepen ook een eigen bergingsdienst om uw schip op te halen.

Indien uw boot of schip is volgelopen met water zorgen we voor het hozen. Daarna wordt het schip uit het water gelicht.

Onze snelle ophaaldienst is overal in Nederland binnen een dag ter plaatse om uw schip veilig en efficiënt af te voeren.

Naast een eigen sloperij hebben wij ook een eigen bergingsdienst die ervoor zorgt dat uw schip op de juiste locatie belandt.

Veel onderdelen van uw oude schip kunnen opnieuw worden gebruikt. Wij zorgen voor het slopen en recyclen.

Schip laten bergen & slopen

Als u de eigenaar bent van een verwaarloosde boot dan is het verstandig om deze op te laten halen en te laten slopen. Veel onderdelen van een oude boot kunnen opnieuw worden gebruikt. Hiermee geeft u de onderdelen van uw oude schip bovendien een nieuw leven. Andere materialen van het schip kunnen worden gerecycled of afgevoerd naar de stort.

Werkwijze schip slopen

Bergingsbedrijf inschakelen

Een complete bergingsdienst inclusief ophaalservice met spoed indien nodig.

Zowel grote als kleine schepen kunt u door ons op laten halen. Met een eigen bergingsdienst zorgen wij ervoor dat het bergen van uw schip soepel en efficiënt verloopt. Als uw boot gezonken is of is volgelopen met water dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Als u een afspraak wilt inplannen op een moment dat het u uitkomt kunt u het best een e-mail sturen.

1. Offerte aanvraag
2. Afspraak maken
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren