Voordelig & veilig uw schip slopen

Kosten schepen slopen

Het slopen van een schip kost wel geld. Het is een zeer arbeidsintensieve operatie om een schip op te halen en te demonteren. De onderdelen van uw oude schip vertegenwoordigen echter ook nog waarde. In ruil voor de onderdelen is de bergingsdienst daarom vaak kosteloos. In andere gevallen kunt u rekening houden met kosten.

Offerte aanvragen:
Direct hulp nodig? Bel:

085 – 30 35 871

Meer informatie over de kosten

Is uw schip gezonken of gestrand? Wij voeren uw schip veilig en voordelig af en demonteren het vaartuig bij onze scheepsloperij.

Omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van het slopen van zowel kleine als grote schepen weten wij precies wat er nodig is om uw schip op een veilige en efficiënte manier af te voeren. Waarbij de kosten voor u beperkt blijven. Hoeveel de kosten precies bedragen, hangt af van de grootte van het vaartuig en het materiaal van het schip. Vraag indien gewenst meer informatie aan via het contactformulier.

Vrijwel overal in Nederland kunnen wij binnen een dag op locatie zijn. In spoedgevallen vaak nog sneller.

Wij zorgen ervoor dat uw schip zo voordelig mogelijk wordt afgevoerd en gesloopt. U krijgt in de meeste gevallen geen geld voor het schip.

Indien gewenst wordt het schip gesloopt, de onderdelen verkocht of gerecycled. Wij kunnen uw schip ook transporteren naar een eigen locatie.

Kosten-scheepsloperij