Schip slopen

Direct hulp nodig? Bel:

Nummer 1 sloperij

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw schip te slopen? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schepen slopen. Onze ophaaldienst kan uw schip ophalen door heel Nederland en afvoeren naar de sloperij.

✓ Binnen 24 uur hulp
✓ Voor heel Nederland
✓ Nr. 1 bootsloperij

Offerte aanvragen

scheepssloperij klein

Schip milieuvriendelijk afvoeren

Wanneer een schip is volgelopen met water of zelfs is gezonken dan is het zaak om snel te handelen. Een schip onder water is niet alleen gevaarlijk voor andere schepen, het kan ook schade aan het milieu veroorzaken. Omdat olie uit een boot kan lekken riskeert u hiermee zelfs een milieuboete. Onze bergingsdienst is daarom snel ter plaatse om uw schip milieuvriendelijk af te voeren.

Van ophalen tot slopen

Als u ervoor kiest om uw schip te laten slopen dan kunt u het gehele proces aan ons overlaten, van het ophalen tot het demonteren.

Een volgelopen boot moet eerst gehoosd worden. Een gezonken boot moet uit het water worden gelicht.

Dankzij een breed netwerk van transporteurs door heel Nederland kunnen we uw schip binnen een dag ophalen.

Als ervaren bergingsbedrijf zorgen we ervoor dat uw schip vervolgens direct naar een veilige haven wordt gebracht.

Daarna begint het slopen en recyclen van uw schip. Zoveel mogelijk bruikbare onderdelen worden gerecycled.

Duurzame sloperij voor schepen

Een schip laten slopen is een verstandige keuze. Het is niet aan te raden om een verwaarloosd schip in het water te laten liggen. U riskeert hiermee zelfs een milieuboete. Wij zorgen ervoor dat schepen milieuvriendelijk worden afgevoerd en vervolgens bij onze scheepssloperij worden gedemonteerd. Alle bruikbare onderdelen vinden een nieuwe plek of worden gebruikt voor recycling.

Schip ophalen

Landelijke ophaaldienst schepen

Uw schip snel laten ophalen en efficiënt laten afvoeren naar onze sloperij.

Zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekken kunnen wij binnen een dag uw schip komen ophalen. Zelfs als uw schip is gezonken of is volgelopen met water kan ons ervaren team het vaartuig lichten en vervolgens afvoeren. In een spoedsituatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Of plan een afspraak in op een moment dat het u uitkomt.

1. Contact opnemen
2. Maak een afspraak
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren