Schip lichten

Direct hulp nodig? Bel:

Schip hozen & lichten

Een schip dat is volgelopen met water moet eerst gehoosd worden voordat we het vaartuig uit het water kunnen lichten. Het hozen en lichten is een belangrijk onderdeel van onze ophaaldienst. Wij beschikken over de juiste materialen om uw schip snel en veilig te lichten en te bergen.

✓ Snelle ophaaldienst
✓ Door heel Nederland
✓ Milieuvriendelijk lichten

Offerte aanvragen

Schip uit het water lichten

Vlugge ophaaldienst schepen

Het maakt niet uit om wat voor schip het gaat of waar u zich bevindt in Nederland. Op vrijwel iedere locatie kunnen wij binnen een dag aanwezig zijn om uw schip te lichten en af te voeren. Dankzij een uitgebreid netwerk van professionele transporteurs zorgen wij ervoor dat uw schip altijd binnen de gewenste tijd wordt opgehaald.

Schip lichten, bergen en slopen

Wij zorgen ervoor dat uw boot zorgvuldig wordt gelicht, opgehaald en indien gewenst direct wordt afgevoerd naar onze scheepsloperij.

Met een eigen pomp voor het hozen zorgen we ervoor dat uw schip snel en efficiënt uit het water wordt gelicht.

Onze ophaaldienst is vervolgens snel ter plaatse om het schip direct af te voeren naar een veilige haven.

Naast het slopen kunt u ons ook inschakelen als bergingsbedrijf. Wij brengen uw schip naar de gewenste locatie.

Onze specialiteit is het slopen van schepen. Als u een schip heeft dat u wilt laten slopen halen wij het graag bij u op.

Uw schip duurzaam slopen

Na het lichten en afvoeren van uw schip kunt u ervoor kiezen om het ook door ons te laten slopen. In dat geval is de ophaaldienst soms kosteloos. Omdat wij het schip kunnen demonteren en de onderdelen kunnen hergebruiken. Hiermee krijgen de onderdelen van uw oude schip bovendien een tweede leven wat het een duurzame keuze maakt. Vraag hieronder meer informatie aan.

Expert schepen lichten

Schip direct laten lichten?

Schip volgelopen met water of zelfs gezonken? Wij zijn al onderweg om uw schip te lichten.

Voor zowel kleine als grote schepen worden wij regelmatig ingeschakeld. Omdat onze ophaaldienst snel op locatie kan zijn is dit een verstandige keuze wanneer u een schip moet laten lichten. Het lichten van een schip is echter een arbeidsintensieve operatie. Wij hebben daarom diverse schepen met professionele apparatuur beschikbaar hiervoor. Plan een afspraak in of bel in het geval van spoed.

1. Offerte aanvraag
2. Afspraak maken
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren