Schip ophalen

Direct hulp nodig? Bel:

Spoed ophaaldienst

Is uw boot volgelopen met water of in het ergste geval zelfs gezonken? Dan wordt het tijd om onze ophaaldienst in te schakelen. Binnen heel Nederland kunnen wij snel op locatie zijn, zelfs op moeilijk bereikbare plekken vaak binnen een dag. Wij kunnen uw schip ophalen en eventueel afvoeren naar onze sloperij.

✓ Snel ter plaatse
✓ Landelijke service
✓ Ook met spoed

Offerte aanvragen

Spoed ophaaldienst schepen

Bergingsdienst snel ter plaatse

Om uw schip op te halen hebben wij een professionele bergingsdienst. Dit bestaat uit meerdere schepen. Sommigen voorzien van hoospomp en kraan om uw schip zorgvuldig uit het water te lichten en niet te beschadigen. Het maakt niet uit waar u verblijft in Nederland, wij kunnen zelfs op moeilijk bereikbare plekken binnen een dag op locatie zijn om uw schip te lichten en op te halen.

Ophalen en slopen van schepen

De complete service van onze sloperij voorziet ook in het ophalen, hozen, lichten en bergen van schepen.

Als een schip is volgelopen met water of zelfs is gezonken dan zorgen we eerst voor het hozen en lichten van het vaartuig.

U hoeft niet lang te wachten als u het schip wilt laten ophalen. Het is ook mogelijk om aan te geven dat het om spoed gaat.

Wij kunnen uw schip naar een locatie naar wens brengen of het vaartuig veilig bergen bij onze scheepssloperij.

Na het bergen van uw schip zorgen we indien gewenst voor het demonteren en recyclen van de bruikbare onderdelen.

Zoveel mogelijk onderdelen recyclen

Indien u ervoor kiest om het schip ook door ons te laten slopen dan kunnen we de ophaaldienst soms kosteloos verzorgen. Dit komt omdat de onderdelen van uw schip waarde vertegenwoordigen. Wij demonteren het schip zorgvuldig en verkopen of recyclen de onderdelen vervolgens. Vraag hieronder meer informatie aan om de kosten van onze ophaaldienst te ontdekken.

Schip ophalen

Laat uw schip z.s.m. ophalen

Is uw schip gezonken of volgelopen met water? Wij zijn al onderweg om uw schip op te halen.

Als het gaat om een verwaarloosd schip of een schip dat deels gezonken is dan kunt u ons het beste meer informatie over de situatie sturen en een afspraak inplannen. Indien het een spoedsituatie betreft kunt u het beste telefonisch contact opnemen om onze ophaaldienst in te schakelen. Wij vertrekken dan gelijk om uw schip te lichten en op te halen.

1. Contact opnemen
2. Afspraak maken
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren