Over ons

Direct hulp nodig? Bel:

Nr. 1 sloopbedrijf voor schepen

Al tientallen jaren lang zijn wij gespecialiseerd in het demonteren van schepen en doorverkopen of recyclen van de onderdelen. U kunt rekenen op een betrouwbare en ervaren partner voor het hozen, lichten, bergen en slopen van uw schip.

Omdat wij samenwerken met veel verschillende transportbedrijven door het hele land kunnen we u door heel Nederland snel van dienst zijn. Onze ophaaldienst is vaak binnen een dag op locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam slopen van schepen. Dat wil zeggen dat we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk onderdelen een nieuwe plek vinden of hergebruikt worden.

✔︎ Meer dan 25 jaar ervaring
✔︎ Service door heel Nederland
✔︎ Binnen 24 uur op locatie

Nr1-sloopbedrijf-schepen

Wij zijn snel ter plaatse

Het is natuurlijk een vervelende situatie wanneer uw schip gezonken is of volgelopen is met water. Wij zorgen er daarom voor dat we snel op locatie zijn om het probleem op te lossen. Ook op moeilijk bereikbare plekken zorgen we ervoor dat uw schip binnen een korte tijd wordt gelicht en wordt afgevoerd naar een veilige haven.

Schip laten slopen? Specialist in schepen slopen

0
Jaar Ervaring
0 +
Professionele Boten
0 +
Schepen Gesloopt

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het afvoeren, bergen, slopen en recyclen van grote en kleine schepen.

Schip gestrand? Wij zijn al onderweg

Het kan ook voorkomen dat een schip is gestrand of defect is geraakt. Als u ons belt dan gaan wij direct op pad om zo snel mogelijk uw probleem op te lossen en uw schip af te voeren. In veel gevallen kunt u kosteloos gebruik maken van onze bergingsdienst omdat we de onderdelen recyclen.

Nummer 1 scheepssloperij, voor grote en kleine schepen

Wij zijn de grootste sloperij op het gebied van schepen. Voor zowel kleine als grote schepen kunt u bij ons terecht. Ook een schip van meer dan 10 meter kunnen we demonteren bij onze scheepssloperij. Er staat een ervaren team van meer dan 10 specialisten klaar om uw schip zorgvuldig te demonteren.

''Slechts wanneer het schip vergaat, ziet men wie kan zwemmen.''

Johann Wolfgang von Goethe
(Duitse schrijver en dichter)