Schip recyclen

Direct hulp nodig? Bel:

Onderdelen recyclen

Veel onderdelen van een oud schip kunnen opnieuw worden gebruikt. Vaak is de motor na enige revisie prima weer opnieuw te gebruiken. Andere onderdelen kunnen worden gerecycled. Schakel ons in voor het duurzaam afvoeren en slopen van uw schip.

✓ Milieuvriendelijk bergen
✓ Door heel Nederland
✓ Nr. 1 scheepssloperij

Offerte aanvragen

Onderdelen-recyclen (2)

Bergingsdienst met spoed

Het maakt niet uit of het om een kleine boot of een groot schip gaat. Zelfs voor schepen groter dan 10 meter kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen bergingsdienst en een netwerk van professionele transporteurs die beschikken over de juiste schepen en kranen om uw schip uit het water te lichten en te bergen. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat uw boot altijd binnen een dag wordt opgehaald. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken, overal in Nederland.

Laat uw schip ophalen en recyclen

Laat uw schip direct uit het water lichten, ophalen en bergen bij onze sloperij zodat we de onderdelen kunnen recyclen.

Is uw schip volgelopen of zelfs gezonken? Wij komen direct met een hoospomp en kraan om uw schip te lichten.

Daarna zorgen we ervoor dat een ophaaldienst binnen een dag ter plaatse is om het vaartuig af te voeren.

Als ervaren bergingsbedrijf weten we wat er nodig is om grote en kleine schepen efficiënt af te voeren naar veilige haven.

Uw schip wordt zorgvuldig gedemonteerd en alle bruikbare onderdelen komen in aanmerking voor recycling.

Onderdelen recyclen is duurzaam

Een van de belangrijkste onderdelen van het slopen van een schip is het hergebruiken van de onderdelen. Het is bovendien een duurzame keuze om uw oude schip te laten slopen om de onderdelen te laten recyclen. De onderdelen kunnen een tweede leven krijgen waardoor anderen er nog veel plezier van zullen hebben. En u zorgt ervoor dat een verwaarloosd schip wordt opgeruimd uit het water.

Efficient hergebruik onderdelen

Uw schip laten recyclen?

Laat uw boot duurzaam demonteren en alle bruikbare onderdelen recyclen.

Het maakt niet uit om wat voor schip het gaat. Zowel met grote als kleine schepen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw schip zorgvuldig wordt gedemonteerd en dat zoveel mogelijk onderdelen gerecycled worden. Het recyclen van een schip is echter wel een arbeidsintensieve klus. Vertel ons daarom om wat voor schip het gaat en om wat voor materialen zodat we u een zo goed mogelijk voorstel kunnen doen.

1. Contact opnemen
2. Maak een afspraak
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren