Schip kostenloos aan het afvoeren

Schip kosteloos afvoeren.

 

U denkt misschien: Ik heb een schip. Ik wil het kwijt. Er is vast wel iemand die er nog iets voor wilt geven. Ja, het is mogelijk dat u daarin gelijk heeft. Maar ooit komt er een tijd, en dit is sneller dan u denkt, dat geld vragen voor een boot geen optie meer is. Door de huidige regels is een schip afvoeren een kostbare zaak geworden. Als u er op tijd bij bent dan kan een schip kosteloos worden afgevoerd. Wij nemen het met u door wat de optie hiervoor zijn. Het algemene advies is: Wacht niet te lang, om uw schip af te laten voeren! De kosten kunnen op een gegeven moment snel oplopen. Laat u in ieder geval goed informeren!

Een zeer oud schip van 15 meter of langer is waarschijnlijk niet meer te verkopen. Kijk of het schip een CvO-certificaat heeft en hoe lang dat nog geldig is. Als het schip zich de laatste tijd niet heeft verplaatst, dan is er een grote kans dat hij geen CvO-certificaat heeft ontvangen. Het schip mag daarom niet meer varen en is daarom in waarde verminderd.

Waarschijnlijk is kosteloos afvoeren nog steeds mogelijk. U krijgt dan geen geld voor uw schip maar bent er wel vanaf. Zonder zorgen en zonder stress.