Schip slopen en milieuvriendelijk afvoeren.

Het slopen en afvoeren van een schip is een ingewikkeld proces. Gelet op de milieunormen, manuren arbeid om een schip te ontmantelen, kosten afvoeren restant afval is het slopen en afvoeren een hele onderneming. Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het slopen en ontmantelen van grote schepen vanaf 12 meter lengte.

DE OUDE BOOT RUIMEN/OPHALEN EN SLOPEN

U heeft een boot in Nederland of Belgie? U wilt van die boot af?

Dat kan bij ons. U kunt ons bellen op 06-38 31 80 14. Wij bergen uw boot en brengen hem eventueel naar de sloperij. Dit wordt gedaan op een duurzame rn milieuvriendelijke manier.

Het maakt niet uit of u een motorboot, sloep, zeilboot of jacht heeft. Ook beroepsvaartuigen zijn welkom. U heeft waarschijnlijk allerlei vragen;

  • Waarom laat ik mijn boot ruimen?
  • Hoe laat ik mijn boot ruimen?
  • Waar zitten wij?

WAAROM LAAT IK MIJN BOOT RUIMEN?

Als u een boot heeft dan moet u hem verzekeren, liggeld/stallingskosten en onderhoudskosten betalen. En dan hebben we het nog niet over alle onvoorziene kosten. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom iemand die kosten niet meer kan of wil betalen. Bij overdracht stoppen wij meteen met de verzekering.

HOE LAAT IK MIJN BOOT RUIMEN?

Als u ons belt stellen wij u waarschijnlijk vragen over uw boot. Als het nodig is maken wij een afspraak om de boot te zien. We maken een offerte. Bij akkoord dunnen wij uw boot, indien gewenst, binnen 2 a 3 dagen ophalen.

DOOR WIE LAAT IK MIJN BOOT RUIMEN?

Wij hebben alle apparatuur om een boot vakkundig te kunnen ruimen. Door samenwerking met een aantal gerenommeerde transportbedrijven kunnen wij uw (sloop)boot ophalen in heel Nederland en in een groot deel van Belgie. Ook als uw boot gezonken is kunnen wij die bergen. Daarnaast wordt alle apparatuur, de motot,de mast en de toebehoren, verwijderd. Deze worden soms, na schoongemaakt en gerepareerd, hergebruikt.

WAAR ZIJN WIJ?

Wij zijn gevestigd in Rijswijk (vlakbij Den Haag). Wij bestaan als bedrijf sinds 1993 en nemen vrijwel dagelijks boten in. Vaak komen wij eerst op locatie naar de boot kijken. Iedere boot en iedere situatie is immers anders en verdient maatwerk.

REGELGEVING/WETTEN EN REGELS VOOR HET SLOPEN VAN BOTEN

Slopen van een (zeil)boot is vaak een tijdrovende klus. Er gelden strenge regels voor wat betreft het slopen van een boot in Nederland. Wij als sloopbedrijf moeten natuurlijk ook aan deze milieu-eisen voldoen. U moet daarbij denken aan afvalstoffen, ……………..