Schip slopen of verkopen

Uw schip slopen of verkopen?

U heeft een oud schip en wilt het verkopen of laten slopen omdat u te oud wordt of het schip teveel onderhoud nodig heeft? Wilt u een boot weg doen omdat uw gezondheid het niet meer toelaat? Heeft u een schip uit een erfenis verkregen? Wij kunnen uw schip overnemen. 

Hoe werkt het?

U belt ons op en wij stellen een paar vragen. Bijvoorbeeld, de lengte van uw boot. De algehele staat van uw boot. De naam en het vermogen van de motor van uw boot. Hoe oud is uw boot. Wij maken een afspraak om te komen kijken. We maken samen de afweging om de boot door te verkopen, of om toch de boot te slopen.

Wat voor schepen nemen wij aan?

Eigenlijk vrijwel alle schepen. Nou ja, ik denk dat u wel begrijpt dat een olietanker niet tot onze doelgroep behoort. Daar zijn andere partijen weer beter in. Maar mocht het voor ons niet mogelijk zijn om een boot zelf te verkopen, of af te voeren, dan kunnen wij u nog altijd adviseren welke partijen dat goed kunnen doen.

Hoe snel ben ik van mijn schip af?

Dat kan heel erg snel. Wij kunnen u adviseren welke stappen u het beste kunt nemen. Bij overname van uw boot nemen wij alles van u over. U hoeft zich daar dan geen zorgen meer om te maken. Een oud schip kan soms helemaal op zijn vanwege enorme onderhoud en in een dusdanige staat van ontbinding dat er geen redden meer aan is. OF een schip heeft nog potentie en kan een nog een extra leven krijgen. Wij gaan het liefste voor optie 2!.