Schip sloperij

Direct hulp nodig? Bel:

Schip laten slopen

Is uw boot verwaarloosd of misschien wel gezonken? Het is belangrijk om een schip niet te lang in het water te laten als het niet meer gebruikt wordt. Wij voeren uw schip snel af en slopen het veilig en efficiënt bij onze scheepssloperij.

✓ Snelle spoedservice
✓ Binnen heel Nederland
✓ Sloperij sinds 1993

Offerte aanvragen

scheepssloperij klein

Ophaaldienst schepen

Voor zowel kleine als grote schepen kunt u ons inschakelen. Onze ophaaldienst is snel ter plaatse om uw schip af te voeren en te bergen bij onze sloperij. Als scheepssloperij zijn wij gespecialiseerd in het hozen en lichten van vrijwel alle soorten schepen. Ook voor schepen van meer dan 10m kunt u ons gerust bellen. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Ophalen & slopen van schepen

Voordat we uw schip kunnen ophalen zullen we het hozen en lichten. Naderhand wordt uw schip afgevoerd naar onze scheepssloperij.

Als het schip is volgelopen met water of zelfs onder water is geraakt is het belangrijk om het eerst te hozen en te lichten.

Wanneer het schip veilig vervoerd kan worden komt onze ophaaldienst het vaartuig ophalen en afvoeren.

We bergen uw schip veilig bij onze scheepsloperij, hier wordt het vaartuig vervolgens gedemonteerd.

Ook zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk onderdelen van het schip opnieuw worden gebruikt na het slopen.

Kosteloos ophalen bij slopen

Hieronder kunt u een vrijblijvende kostenindicatie opvragen om te ontdekken wat het kost om uw schip op te halen en eventueel ook te slopen. Het kost wel geld om een schip te slopen omdat het een arbeidsintensieve operatie is. In sommige gevallen kunnen we schepen kosteloos slopen, wanneer de onderdelen voldoende waarde vertegenwoordigen. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Werkwijze-Scheepsloperij

Breng uw schip bij onze sloperij

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het slopen van zowel grote als kleine schepen.

Is uw boot verwaarloosd of wellicht zelfs onder water geraakt? Maakt u zich niet druk. Onze ophaaldienst is snel ter plaatse om uw schip af te voeren naar onze sloperij. Hier wordt uw schip zorgvuldig gedemonteerd. Onderdelen worden verkocht en gerecycled indien mogelijk. Neem contact op om een afspraak in te plannen of bel direct om een schip op te laten halen.

1. Contact opnemen
2. Maak een afspraak
3. Schip ophalen
4. Schip demonteren